Home
Contact
Webshop
Mirjam van den Heuvel Lactatiekundige IBCLC E.P.Seidelstraat 73 8307CC Ens  T:0527-253663
Advies en
Begeleiding
Training
Producten
Contact
Links's
De praktijk
De Praktijk >
Lactatiekundige praktijk NOP is opgericht in 2002 door Mirjam van den Heuvel na het afronden van mijn opleiding als lactatiekundige (IBCLC). Na een verbouwing in 2006 heeft de lactatiekundige praktijk NOP een nieuw onderkomen gekregen, waar in alle rust begeleiding en advies gegeven kan worden over borstvoeding en produkten. Lactatiekundige praktijk NOP richt zich op particulieren zorgverleners en zorginstellingen welke begeleiding, training of producten nodig hebben op het gebied van borstvoeding en alles wat daar bij komt kijken.  


In 2004 is de webschop Mammaeshop tegevoegd aan lactatiekundige praktijk NOP van waaruit ook alle producten per post verzonden kunnen worden. Voor 14:00 uur besteld dezelfde dag nog verzonden.

In 2011 is Makibo ... Zorg voor de toekomst een maatschap tussen Mirjam van den Heuvel en Anna Postma van start gegaan. Het BBP ( borstvoeding begeleiding pakket ) hebben wij verder ontwikkeld in Nederland. Wij zoeken voor cliŽnten de juiste lactatiekundige die de cliŽnt begeleiding geeft in de zwangereschap tot aan de werkplek op het gebied van borstvoeding geven en of borstvoeding in stand te houden. Voor meer informatie www.Makibo.nl Makibo staat voor MA: Ma of mama KI: Kind BO: Borst.